EZZY ELITE 5.3M 2016

ÁTTEKINTŐ
A vitorla riggelése bolondbiztos : a vitorlán számos jelölés és ellenőrző pont található,a weboldala is aprólékos és a híres online Ezzy support is egy plussz pont.Viszonylag mély profilú vitorla , ez az Ezzyre általában jellemző.Mint ahogy magas minőség és kidolgozottság is az Ezzy vitorlák jellemzője.
A CÉG íGÉRETE
Dávid Ezzy /haha/ passziója az igényes vitorlatervezés ,idén a tendenciának megfelelően a latniszám csökkentése volt fókuszban : 5-ről 4-re.Ennek eredményként az Őő szavaival élve az eddigi legsokoldalúbb wave vitorlát hozta létre az Elite-el (a saját márkái között értve).Röviden: SEBESSÉG,STABILITÁS,KÖNNYEN KEZELHETŐSÉG,KOMFORTOS ÉRZÉS – ez az Ezzy Elite.
A TESZT
A mélyebb profil folyamatos és erőteljes húzóerőt biztosít miközben a könnyen kezelhetőség megmarad.Az erőt az Ezzy elasztikus anyagának is köszönhetően lágyan közvetíti,a széllökéseket elnyeli.A vitorla súlypontja alacsony mint az idei évben e kategóriára általában jellemző és a vitorla kissé jobban előre húz mint társai.A korrábi Ezzyket néha illették olyan jelzőkkel mint’nehézkes,unalmas’ ,ez erről szériáról már nem mondható el,sőt!
A VÉLEMÉNY
Könnyen kezelhető erőteljes vitorla,mindenféle körülmények között megállja a helyét.Az összes tesztelő által ajánlott vitorla. És hogy leghűebben adjuk vissza az Ezzy Elite lényegét,félfordítással a legjobb : ez egy MANŐVER ORIENTÁLT HORSEPOWER !szörfvitorla