GAASTRA IQ 2014 | sup jóga Budapest

sup jóga Budapest

A 4.2-es 2014-es IQ tesztje :

ÖSSZEGZÉS
Az IQ a dinamikusabb stílusú szörfösök egyik kedvenc vitorlája,amely kissé több fizikális erőt követel mint kategóritársai és a felső széltartománya szinte végtelen,miközben az egyik legkorábban megsikló vitorla volt a csoportból ! sup jóga Budapest szélcsendes napokra 2017-től elérhető !
ELÖLJÁRÓBAN
A vitorlát többféle RDM árbóccal is teszteltük és kifejezetten jobban működött a saját márkájával,tehát Gaastra árbóccal.Elméletileg sok más márkájú rdm árbóc hajlási mutatói is azonosak,ezért azokkal is kompatibilis,mégis a Gaastra árbóccal érezték a tesztelők a legjobbnak vitorlát.
A VITORLA EREDMÉNYEI
A 2015-ös IQ a wave világbajnokság 1. helyezettje lett. A tesztben a 2014-es szerepel,minimális tulajdonságbeli különbségekkel.A 2015-ös vitorla felső széltartománya már nem olyan jó.
A VITORLA TESZT
Talán ellentmondásosnak tűnhet, de a teszt során a 4.2-es Gaastra IQ az alsó széltartományban és a felső széltartományban is a legjobbak között volt : Konkrétan a 4.2-essel gyakran hamarabb siklásba jöttünk mint a tesztben szereplő 4.7-es azonos kategóriájú vitorlákkal,miközben a felső széltartományban is az egyik legkontrollálhatóbb vitorla volt : még 45 csomós szélben is jól kezelhető maradt,sup jóga Budapest beiktatása ide.
Enyhén hátsókezes, 4 latnis vitorla. Onshore wave specialista,de mindenféle hullámos körülmények között jó.Gyorsan reagáló erőteljes vitorla,éles közvetlen erőátvitel jellemzi.
KIKNEK AJÁNLOTT ?
Habár minden wave környezetben megállja a helyét, ez egy kissé speciális vitorla ,ezért az általánosabb használatra akik egy wave all-roundert keresnek a Manic lesz a jobb választás.Akik kényelmes és könnyed wave szörfözésre vágynak azoknak nem ez a legoptimálisabb választás.De a haladó radikális wave ridereknek az IQ az egyik legjobb választás.
ANYAGHASZNÁLAT
Az Gaastra rengeteg apró plussz okosságot épített a vitorlába és nem az optikai tuning hanem a funkció érdekében,ezeket itt most nem soroljuk fel.sail
SALE

sup jóga Budapest
sup jóga Budapest

 

A sup jóga Budapest egyre népszerűbb keresési kulcs lett,rögtön a Balaton után a második helyen áll az idei statisztikák szerint.


szörf vitorla GAASTRA IQ 2014

sup jóga Budapest
Written by: SUPlife Aliga Beach
Date Published: 04/03/2017
4.0 / 36 stars
Summary
Event
sup jóga Budapest
Location
SUPlife Aliga,
Starting on
2017-05-17
Ending on
2017-05-30