JP Australia Supersport 112L 2014

A CÉG íGÉRETE
A verseny szlalomdeszkákat közelítő sebességre képes de azoknál sokkal könnyebben kezelhető és komfortosabb deszka.Többszörös tesztgyőztes deszka.A forma kialakításában a freeride X-Cite Ride és a szlalom deszka ötvöződött,így a deszka teljesítményében is a gyorsaság és könnyen irányíthatóság kombinációja érezhető : majdnem olyan egyszerűen kezelhető mint az X-Cite Ride és majdnem olyan gyors mint a Slalom.
A TESZT
A deszka siklásban kényelmesnek,könnyen használhatónak érződött, a manőverezhetőség annyira azért nem : a jibe nem olyan egyszerű vele mint a hagyományos freeride és a freemove deszkákkal. A töredezett vizfelszínen Nem kifejezetten barátságos, viszont sebességben még a JP slalom pro deszkákat is közelíti.Az alsó széltartományokban barátságos,erősebb szelekben már kevésbé.Összességében azoknak ajánlott,akiket a szlalom teljesítmény érdekel de még nincsenek azon a szinten és egy attól barátságosabb deszkát keresnek majdnem ugyanolyan teljesítménnyel.
ÖSSZEGZÉS
Akár versenyvitorlával is használható,de freerace vitorlával optimálisabb, gyors és viszonylag könnyen kezelhető deszka.Direk,’aktív deszka jó gyorsulással és végsebességgel,viszonylag barátságos tulajdonságokkal.deszka

Akciósarok :

szörfdeszka
szörfdeszka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.surfstore.co.uk/jp-supersport-pro-100-p-4272.html