Szörf Voucher | Szörftábor Voucher

Sokan érdeklődtek van-e lehetőség Szörf Voucher illetve Szörftábor Voucher esetleg kitesurf vagy SUP voucher vásárlásra

Egyenlőre csak elektronikus formában tudunk kiállítani szörf és sup vouchereket,így kinyomtatni ezeket otthon kell.Ennek van előnye és hátránya is,kezdjük az utóbbival :

Hátránya

A valóban szép dizájnnal ellátott és kemény papírra nyomott és elegáns borítékba csomagolt voucher valóban szebb lehet ajándékként mint a házilag nyomtatott ,de ezt leszámítva csak előnyei vannak az elektronikus formának közvetítők nélkül :

Előnyök

Nagyjából 30-35 % jutalákot nem a közvetítőnek fizetünk be hanem közvetlenül a szolgáltatónak így ezt az összeget is szörfözésre illetve kiteozásra tudjuk fordítani.A Vendég jobban jár, a szolgáltató jobban jár,a közvetítő pórul jár.Dehát nincs rá szükség.

Milyen Voucherek vásárlására van lehetőség?

A szörf és SUP Voucherek általában akkor elérhetők,ha nem 1 órát ,hanem többet szeretnénk bérelni vagy oktatásra fordítani.Ezeket a lehetőségeket már a KUPON oldalon leírtuk,nagyjából 3 éve működnek,beváltak. Az árak nagyjából 10 %-al eltérhetnek idén,de jelentősen nem.Kitesurfre egyenlő nincs ilyen lehetőség mert kevés a megfelelően szeles napok száma és sok a jelentkező.

Mikor lesz saját Voucherünk?

A borítékban kiküldött elegáns voucherek legyártatása és postázása nem drága, párszáz forint. Egy 6-8-10 ezer forintos voucher vásárlása esetén sokszor 3ezer forintot a közvetítésre fizetünk be.Nálunk a Voucher díja nagyjából 500ft lesz,így a maradék összeget magára a SPORTRA tudjuk majd fordítani.

Szörf Voucher | Szörftábor Voucher
Szörf Voucher | Szörftábor Voucher
Summary
Review Date
Reviewed Item
Szörf Voucherek 2017-ben
Author Rating
5