SUP Center Balaton | Stand Up Paddle Center Balaton

A Balatonon több SUP Center is működik

SUP Center Balaton,Stand Up PAddle bérlés
SUP Center Balaton,Stand Up PAddle bérlés a Balaton kapujában.

Az utóbbi 2-3 évben a sup vagy álló szörf azaz Stand Up Paddle nagyon berobbant a balatoni vízisportok közé,így  a nagyobb szörfiskolákban már sup bérlésre is van lehetőség.Több Sup Center is működik a Balatonon,ezek azért általában szörfiskolák is egyben,bár már kizárólag sup iskolák vagy szervezetek is felbukkantak az utóbbi években,jó unalmas lehet.Így  a SUP Center Balaton keresésre már egyre nagyobb kínálatból választhatunk,ami a vendégeknek kedvező.

Melyik SUP Centert válasszuk?  AiR sup

Mivel nagyjából azonos szolgáltatásokkal találkozhatunk,így a számunkra legkönnyebben elérhetőt érdemes választani. Tehát ha az ország nyugati feléből indulunk akkor valószínűleg Balatonfenyves és Fonyód szörfiskolái lesz a legoptimálisabb választás, észak felől érkezve a Balatonfüreden és környékén találhatunk sup centereket,Budapest felől indulva pedig Balatonaliga a Balaton kapujában a leggyorsabban elérhető Sup Center,de tovább haladva Siófokon és Földváron is van lehetőség sup kölcsönzésre ill. sup jógára és hasonló tevékenységekre.

A SUP Centerek elhelyezkedése a Balaton körül SUP Center Balaton

Két fő csoporta oszthatjuk a balatoni sup centereket : egy részük nagyobb városok forgalmasabb strandjain találhatóak mint pl. Siófokon, más részük pedig nyugodtabb,egyedi  természeti adottságú partszakaszokon helyezkednek el,például Tihanyban Nemzeti Parkban vagy Aligán az arborétum jellegű ősfás hatalmas parkban elhelyezkedő SUP Center.

SUP kölcsönzők,Centerek,Iskolák,Stand Up PAddle Rental

Folytatjuk felmérésünket.

Minél többen töltsék fel a SUP Centereiket  a google térképre,hogy a vendégek minél több helyszín és márka közül tudjanak választani a Balatonon! Legalább 10 gyönyörő Balaton parti sup kölcsönző működik,érdemes több helyszínt is kipróbálni,  a sup túrák akkor igazán érdekesek akárcsak a rendes túrák ha mindig más területeket járunk be.

A főváros felől érkezve a legközelebbi Sup Center :

SUP Center Balaton
SUP Center Balaton

A térkép a legnagyobb szörfiskolákat jelzi a Balaton körül,de ezek legtöbbje egyben sup centerként is működik,nyugodtan válasszuk bármelyiket nem

fogunk csalódni egyikben sem !  sup jóga

sup bérlés Balaton
sup bérlés Balaton

A statisztikából kiderül,hogy érkeztek az oldalra a sup center nyitasa keresésre is ,ezért erre is válaszolunk : Mivel sok sup center létezik a Balaton és a Velencei tó körül nem tudhatjuk a keresés konkrétan melyikre irányult,de általánosságban elmondható,hogy a legtöbb strand up paddle center május közepe vége felé,de legkésőbb június első hetében kinyit.A választék nagy, a Balaton körül a lehetőségek szinte végtelenek.A Sup Centerekből éppúgy mint a Szörf Akadémiákból vagy Iskolákból legalább 10-12 található tavaink körül,van bőven lehetőség  kiválasztani a legkönnyebben elérhető helyszínt.Ez az oldal jelenleg a sup center Balaton keresésre csak a 10. helyen szerepel, de hamarosan az első 3 között fog landolni.

Ez a videó nem pont a sup -ról szól de a helyszín legalább látható rajta.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Balatoni SUP Centerek
Author Rating
5