A SUP bérlés 2017-ben is 1500ft > 2km-es parton > *SUPAligA*

A prémium SUP bérlés a legkedvezőbb áron és a leghosszabb partszakaszon egyedülálló természeti adottságú környezetben 1500ft  2017-ben is.

A Stand Up Paddle vagy állószörf vagy egyszerűen csak SUP egy könnyed kikapcsolódást nyújtó program a nyári szélcsendes napokra. Ma már rengeteg a kínálat a piacon a sup eladás és a sup kölcsönzés területén is,mi megpróbáltuk a középutat eltalálni és jó ár-minőség-érték arányú SUPokat beszerezni.

SUP Center Balaton
SUP Center Balaton

2016-ban mindenki elégedett volt a Monster SUPokkal

Sőt voltak akik más kölcsönzők dubla vagy tripla ilyen áron bérelhető SUPjaival összehasonlítva a mieinket kedvelte jobban : a 12’6” hosszúságú és 347 literes SUP deszkák könnyedébben siklanak és stabilabbak is mint a 10’0 – 11’0 körüli hosszú és 300 liter alatti deszkák,bármely márkáról is legyen szó.Tehát elsősorban a paraméterek és nem a márka határozza meg a menettulajdonságokat.

SUP Center Balaton,Stand Up Paddle bérlés
SUP Center Balaton,Stand Up Paddle bérlés

A SUP egy viszonylag olcsó és 5 perc alatt megtanulható  kikapcsolódás

Kapható 3ezer euróért is SUP deszka,de ésszerű keretek között is nagy a választék,500 euro környékén már jó minőségű és jó menettulajdonságú sup deszkát tudunk vásárolni számos helyen itthon és külföldön is.Ezek a felfújható deszkákra vonatkoznak,a merev testű deszkák sajnos jóval drágábbak és a szállításuk is nehézkes (cserébe viszont jobban siklanak)

Milyen Sup-ot érdemes venni?

Ha partközelben van a nyaralónk vagy a tárolónk akkor merev testűt,egyéb esetekben pedig felfújhatót. Létezik még felfújható windsup vagy isup is,ezekre vitorla szerelhető, de megint csak az előbbi probléma miatt nem különösebben ajánlanánk : egy merev nagy térfogatú svertes windsurf deszka mindig sokkal jobban siklik vitorlával mint ezek a divatos sup-szörfök.Ezek instabilabbak,lassaban siklanak kevésbé tartják az irányt.Tehát szélben érdemesebb rendes windsurföt használni szélcsendben pedig normál SUP deszkát.

Béreljünk vagy vegyünk?

Attól függ mennyit fogjuk egy évben használni,nagyjából 20% értékvesztéssel számolhatunk a következő évben,így könnyű kiszámolni melyik megoldás a jobb.Bérelni jóval kényelmesebb megoldás, de aki nagyon sokat szeretne suppolni jobban jár ha vesz egyet(használtan felfújható sup-ot eladni nem könnyű)

SUP bérlés
SUP bérlés
SUPAligA
SUP azaz Stand Up Paddle board
Siófok, Balaton
HU
SUP bérlés,SUP bérlés Balaton
SUP bérlés,SUP bérlés Balaton
Summary
Author Rating
Aggregate Rating
5 based on 5 votes
Brand Name
SUPAligA1500
Product Name
SUP
Price
HUF 1500
Product Availability
Available in Stock

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Optionally add an image (JPEG only)