szörf oktatás siófok és környéke

szörf oktatás siófok

szörf oktatás Siófok
szörf oktatás Siófok közelében
Brand: ALIGA
Manufacturer: MWA
Model: 2016
4.7 based on 273 reviews
$15.00 New

A Balaton számos pontja alkalmas a szörf tanulásra. A déli partszakasz a windsurf sport legmegfelelőbb helyszíne.

Siófok vonzáskörzetében számos helyszínt találunk,amely szörfözésre alkalmas. Strand területen a szörfözés tilos, a bólyával jelölt szakaszokon belüli terület mindig a fürdőzőké.

Windsurf Siófok partszakaszán

Könnyen megközelíthető terület, a nyári főidényben a közlekedés nehézesebb.Több terület alkalmas a szörfözésre,kivéve a belvároshoz közel eső strand területek.

szörf oktatás siófok
szörf oktatás siófok

Milyen szóösszetételek fordulnak elő leggyakrabban a témába illő keresésekkel kapcsolatban ? A  szűrő modul kilistázott megjelenítése itt látható : siófok szörf kemping,siófok szörfbolt,eladó szörf siófok,szörf siófok,szörf bérlés siófok,surfbeach siofok,siofok szörfbolt,surfcamping siófok,surf camp siofok,szörf kölcsönzés siófok,surf kemping siófok,szörf oktatás siófok,szörf tanfolyam siófok,windsurf siofok,windsurf oktatás siófok…Ezeket a kereséseket találtuk az elmúlt 12 hónap statisztikáját tekintve. Köszönjük Béla nevű felhasználónak a szörf oktatás kategóriában beküldött postert a Siófok regionális besorolásban.

szörf oktatás Siófok
szörf oktatás Siófok

Számos kitűnő partszakasz található amely a windsurf sportra alkalmas , ha Siófok központjától kissé távolabb utazunk,ahol már nincs tömeg. Strand területen,tehát fürdésre kijelölt területen tilos szörfözni , ezt mindig tartsuk be,hiszen a fürdőzőket veszélyeztetjük.A hullámok miatt a fürdőzők nehezen észrevehetők szeles időben, ezért mindig csak a strandolásra NEM kijelölt helyszíneken szabad felelősségteljesen szörfözni.

 

Summary
Event
szörf oktatás Siófok
Location
Windsurf Iskola Aliga,Balaton
Starting on
2017-06-03
Ending on
2017-06-04
HUF 3900

“szörf oktatás siófok és környéke” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Siòfok a hatalmas partik városa ami nagyon jò,de szörfözni annál kevèsbè.

  2. Strand területen kérünk mindenkit,hogy ne használjon windsurf felszerelést !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Optionally add an image (JPEG only)