Szörf vitorla : a legjobb ár-érték arányú vitorla a piacon

SUP Balaton

Szörf vitorlák : nem árulunk semmilyen vitorlát és semmilyen érdekünk nem fűződik egyik márkához sem.SUP Balaton. *1500ft*

szörf vitorla ár
szörf vitorla ár

Ez egy objektíven nem mérhető jelző (legjobb),de sok vélemény és teszt eredmények gyűjteménye alapján lehet következtetéseket levonni.A következő teszten amely a neves francia Planchemagtól származik a legnagyobb márkák között is kiemelkedő eredményt ért el ,miközben az új vitorla jelentősen olcsóbb vetélytársainál  : ⇓⇓

 

A vitorla az előkelő 2. helyen végzett és csak a North Volt tudta megelőzni,dehát az közel dupla annyiba kerül.

Freewave sails  5.5-6.0 m² Power/Plaing Control Lightness Maneuvrability/Surf Top speed Total Testers’ choice
Gaastra Cross 6.0 8 9 10 6 10 43
Gun Sails Torro 6.0 10 8 9 8 10 45 X
Neil Pryde Fusion HD 5.5 9 8 9 9 9 44
North Sails Volt 5.9 8 10 10 10 9 47 X
RRD Move MKIII 5.7 9 8 10 9 8 44

Sokan kérdezik,hogy miért olcsóbb a német Gun Sails 20-30 sőt néha 50%-al is ?  ez egy fordítás melyet érdekesnek találtunk,lehet másokat is érdekel :
Ennek több oka van, a német cég jó minőséget gyárt és teszteredmémyei is jók a német Windsurf Mag megbízható forrása szerint,tehát a kedvezőbb ár nem a minőség rovására megy. SUP BalatonAkkor hol tudnak faragni a költségekből? Itt :
1.A Middleman kiiktatása > nem kell közvetítő ,közvetlenül rendelhetünk a cégtől.Minek is kéne a vevő és az eladó közé még a ‘middleman? > a deszkát és a vitorlát úgysem lehet a boltban kipróbálni,a nézegetésből pedig úgyse derül ki hogy jó-e a vitorla vagy sem,csak ha a vizen teszteljük akkor fog kiderülni,ezt pedig egyik szörfbolt sem engedi meg.És mivel új termékekről van szó,nem kell ellenőrizni sem az állapotát,garanciális,visszaküldhető.
2. Kissé kevésbé divatosak mint a legnagyobb márkár mivel kevesebbet költenek reklámra és szponzorált versenyzőjük is kevesebb van, kissé szerényebb eredményekkel.Egy világbajnok nevével fémjelzett vitorla mégiscsak menőbb,de ennek ára van,a Gun Sails nem ezt az irányt képviseli.
2/b. Sőt,az angol windsurf teszt magazin évekig nem volt hajlandó betenni a tesztcsoportba a Gun-t ,mondván ,hogy a magazin a hirdetőfelületeit a disztribútoroknak adja el és mivel a Gun Sails nem alkalmaz közvetítőket így nem járulnak hozzá a magazin költségeihez sem mint a többi márka. És tényleg ha megnézzük,az angol teszteken nincs ott a Gun,de szerencsére van még 3 másik tesztújság ahol pedig ott van ,mégpedig kiemelkedő eredménnyel : 3-4 kategóriában is a top 3-ban van sok nagyobb márkát utasítva maga mögé.
3.
4.A külföldi szörfboltok sokszor utálják ezt a vitorlamárkát és gyakran negatív kritikával illetik.Az okok a fentebb említettek.Nincs hasznuk belőle és nagyon hasonló árut kínálnak sokszor féláron mint amit ők forgalmaznak.
így a Gun Sails azoknak jó akik magas minőséget szeretnének a divatirányzatok majmolása nélkül. És sokan vannak, évi 15ezer eladott termék.

szörf vitorla4. Kisebb mértékben támogatnak versenyzőket és a marketingre is kevesebbet költenek.

Gun apparently shifts around 15.000 sails in Germany every year.…

 

 

Egy példa a sok közül : Teszteken rendkívül jól szereplő és hosszú élettartamra tervezett új vitorla 289€-tól :

szörf vitorla eladó
szörf vitorla eladó

windsurfing sailsSzeretek fordítani. Ja, és nem árulok semmit.♥ SUP Balaton

Kinek milyen tapasztalata van ezekkel a vitorlákkal? Nekünk nincs és nem is volt Gun vitorlánk,ez csak egy fordítás,de szívesen olvasnánk konkrét hazai tapasztalatokat is ⇓ 

SUP Balaton
SUP Balaton
SUP
SUP Balaton
Written by: SUP Prémium
Date Published: 04/01/2017
4.5 / 44 stars
Summary
Event
SUP Balaton
Location
BALATON 1500FT,Balaton
Starting on
2017-05-13
Ending on
2017-05-31

“Szörf vitorla : a legjobb ár-érték arányú vitorla a piacon” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Optionally add an image (JPEG only)