Világbajnok vitorla világbajnok áron

GOYA BANZAI PRO 5.3 2013  > a vitorla,amely 28 vitorla közül a Windmag tesztjén az 1. helyen végzett >295€ !
A Goya itthon kevésbé elterjed márka,pedig az élvonalban van.Sőt, a Goya zászlóshajós vitorlája a Banzai PWA és Aloha Classic győztes vitorla,ez a szériája 2012-ben lépett a piacra.Mi a 2015-ös szériát teszteltük,mégpedig nagy várakozással, mivel a 2014-es sorozat is már a ‘direkt érzés és a könnyen kezelhetősége miatt a tesztelők egyik kedvence volt.Az újítás főként a vitorla felső széltartományának kitolása volt.Nem érdekünk ,hogy bárki is ilyen vitorlát vásároljon,de a lenti táblázat hivatalos teszteredményei és a prémium kategória 295€-ért vonzó ajánlat.
A CÉG íGÉRETE
Világklasszis wave vitorla,amely az idei évben még könnyebb lett,súlypontja elöl van,erősebb szelekben is kifogástalanul kontrollálható.
A TESZT
Az író szerint :” a Banzai lényege éppen abban áll,hogy semmilyen szélső tulajdonságra nincs kiélezve a vitorla,így a szörfözés közben szinte teljesen megfeledkezünk a felszerelésről annyira idomul a szörföshöz és a körülményekhez.Ha a két legfőbb tulajdonságát kéne kiemelnünk,akkor az a tökéletes kontrollálhatóság és a könnyen kezelhetőség/irányíthatóság lenne.A jó kontrol az erősebb szelekben is megmarad,de cserébe az alsó széltartományokban kissé erő híján van — bár a cég állítása szerint a korai megsiklás is jellemzi a vitrolát,a tesztelők szerint ez nem az erőssége,kivéve ha direkt úgy állítjuk be.
‘ Bárhol bármikor’ – megállja a helyét a rövid szlogen szerint. Prémium kategóriás vitorla,aprólékosan kidolgozott, magas minőségű anyaghasználat jellemzi.
VÉGSZÓ
Az ‘All-round’ tulajdonsága miatt nemcsak a wave szörfösöknek,hanem sima erősszeles freeride-ra is megfelelő csúcskategóriás vitorla jó áron.

szörf vitorla árak
szörf vitorla árak

A WINDMAG 28 Wave vitorlájából elsőként kikerülni nem egyszerű,mind az 5 kiemelt tulajdonságban a csúcson kell lenni és Banzai Pro ott van :

szörf vitorla akció
szörf vitorla akció

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Optionally add an image (JPEG only)