SZÖRFTÁBOR – WSC – Windsurf Sport Club

Szörftábor Balaton

Szörftábor nálunk idén nincs, a szörf és kite tanulás kedvező feltételeinek a megteremtése a szörfiskola célja,így a következőkre van lehetőség :

szörftábor 2017
szörftábor 2017
 • bejárós szörftábor – 2017 – napi 2 edzéssel szállás egyénileg,ez felnőtteknek szól
 • szörfoktatás gyerek és felnőtt
 • szörf tanfolyam 2 és 10 órás – WSC – Windsurf Sport Club.
 • szörf kölcsönzés 1500ft
 • SUP bérlés 1500ft > BSC-Balatoni SUP Center
 • kitesurf oktatás és tanfolyam
 • szörftábor Balatonföldváron van valamint Kenesén, őket bátran ajánljuk.
  szörftábor
  Az MWA a windsurf mint szabadidősport elkötelezettje.

  A balatoni szörftáborok legnépszerűbb kereséseit a google térképe is mutatja,általában a legtöbbet keresett táborok jelennek meg a térképen, de ezeken kívül azért még néhány kisebb szervezet is tart nyári windsurf táborokat a főidényben, a térképen mindig csak a legnépszerűbb helyszíneket  mutatja a keresőmotor:

  szörftábor vagy windsurf tábor 2017 és 2018 Balaton
  szörftábor vagy windsurf tábor 2017 és 2018 Balaton : a legkeresettebb helyszíneket mutatja csak a google térképe.

  Ezen kívül még számos szörfiskola létezik a Balatonon ahol tartanak szörftáborokat a nyár folyamán,de érdemes olyan szörfiskolát választani a táborozásra amely állandó helyszínnel rendelkezik és csak a  szörfiskolákat hitelelesen összegyűjtő oldalak adatbázisában szerepelnek,tehát 2017-ben a windsurf.lap.hu és a windsurf-iskola.hu, a többi sajnos megtévesztőleg fizetett reklámhiredését próbálja ‘adatbázisként’ eladni és éppen így válik hiteltelenné.Másrészt a fizetett reklámok csak a szörfiskolák vagy

  szörftábor a Balatonon vagy a Velencei tó körül 2017 és 2018
  szörftábor a Balatonon vagy a Velencei tó körül 2017 és 2018

  szörftáborok sikertelenségét,vendéghiányát jelzik,tehát mindenképpen a kereső természetes találatai vagy a valódi adatbázisok azok ahol valódi információhoz juthatunk.Egy adatbázis sosem lehet bújtatott reklámhirdetés,mindenképp kerüljük az ilyen portálokat.Egy régebbi oldalt valószínúleg többen néznek( és ezt kihasználva a weboldal tulajdonos valódi munka helyett megpróbál ebből a pötyögtetésből megélni),de a valódi információt nem biztos hogy ott találjuk meg, egy hirdetéskupac  sosem lehet adatbázis, legfeljebb a mindennapi betevő bevételi forrása ami szomorú, hiszen a google is és minden rendes weboldal a reklámoknál odaírja hogy Hirdetés, azaz fizetett megjelenés és nem  a legnagyobb adatbázis köntösébe bújtatja a bevételi forrását.

  szörftábor a balaton parton

 • A bújtatott reklámok sokakat megtévesztenek sajnos.Következő cikkünkben utána fogunk járni jobban ennek a trükknek,érdemtelen bevételi forrásnak.
 • Használjunk valódi adatbázisokat ha valós információkhoz szeretnénk jutni:

  windsurf tábor szörf
  Valódi szörf (iskola vagy tábor) adatbázis 2017-ben csak a windsurf.lap.hu és a windsurf-iskola oldalakon található.

szörftábor page statistics / period : 2017.01.01-2017.05.01/

views
shares
likes
backlinks
avr. time on page/sec./
comments
pinned
load sec.
img clicks
sent message

 

Ismét lehet jelentkezni  windsurf és kitesurf tanulásra és bérlésre kedvezményesen :

*bejárós szörftábor péntek du. –  vasárnap. Kite és SUP a vízitáborok része.- a mai elvárásokhoz igazodva a szörf önmagában már nem elég.

Az MWA a SZABADIDŐSPORT támogatója, a windsurf mint szabadidősport a teljes windsurf sport 95-98%-át teszik ki.

SZÖRFTÁBOR
A Magyar Windsurf Akadémia , az MWA partnereként. – Sok helyszín alkalmas gyerek szörf tábor és felnőtt bentlakásos kezdő szörf tanfolyamok lebonyolítására
Brand: MWA-MKA CO.
Manufacturer: MWA-HU
Model: 2016
4 based on 132 reviews
$150.00 New

A 2013-as évben sokan érdeklődtek bentlakásos szörf tanfolyamok és szörf táborok iránt,így mi is gondolkoztunk rajta,hogy ezzel is bővítjük  a szörfiskola kínálatát. – A WINDSURF SZABADIDŐSPORT Szervezete, az MWA partnereként.

szörftábor 2017 | windsurf táborok

–   Sok helyszín alkalmas gyerek szörf tábor és felnőtt bentlakásos kezdő szörf

szörftábor Siófok
szörftábor Siófok

tanfolyamok lebonyolítására isEste néhány szörfös filmet is érdemes megnézni ,főleg az oktató jellegű windsurf oktató dvd-ket angolul vagy magyar fordítással. Akit érdekel,ugyanezt kitesurf változatban is megnézheti. Végül nem is a szörf tábor mellett döntöttünk,hanem egy olyan Szervezetet hozunk helyette létre ,ahol korlátlanul lehet szörfözni reális áron.Erre már régóta igény mutatkozott, ugyanis a kezdő szörfösök számára nincsen szükség az irreális árú legújabb szörf felszerelések használatára.A minőségre természetesen figyelünk, jó szörföket biztosítunk bérlésre és oktatásra jó áron.

magyar windsurf akadémia
Magyar Windsurf Akadémia

Ez bizonyos szempontból kedvezőbb feltételeket teremt  a szörf tanulásra a szörftáborhoz képest,ennek oka a következő : A Balatonon gyakran előfordul 1 hét szécsend.Az előre befizetett szörftáborokat ilyenkor nem lehet visszamondani,az időt pedig sima tábortevékenységekkel töltik ilyenkor el.A szörf tanfolyamokat ezzel ellentétben a szélelőrejelzésekhez igazítva időzítjük és egyeztetünk 4-5 nappal előre,így nincs kidobott pénz,az időt tényleges szörfözéssel töltik el a résztvevők. Nincs is annál értelmetlenebb dolog,mint szélcsendben álldogálni a szörfdeszkán.Szerencsére partneri segítséget nyújt számunkra a Magyar Windsurf  Akadémia -MWA,így igen kedvező árakat tudunk biztosítani a szörf tanulóknak a gyakorlásra.A következő videón a belga szörf világbajnok a kezdő szörf felszerelésekről és a windsurf sportról beszél : Tőle is hallhatjuk,hogy kezdetben nincs szükség drága deszkára és vitorlára sem. A szörfözés lényegét pedig találóan fogalmazza meg :It’s just all about Fun. >> No Wind no Fun .

Ha már a Balatonon nyaralunk és aktív kikapcsolódásra vágyunk,akkor  a windsurf mellett egy másik érdekes,

magyar kitesurf akadémia
Magyar Kitesurf Akadémia

sőt talán még érdekesebb sportágat is érdemes kipróbálnunk, a hazánkban is egyre népszerűbbé váló kitesurf-öt. Itt ugyancsak a kedvező árak megteremtése és a biztonságos tanulási feltételek létrehozása volt a fő szándékunk,ezt a Magyar Kitesurf Akadémia segítségével próbáljuk meg elérni.A bejárós szörf tábor turnusok alkalmával így mindkét sportággal megismerkedhetünk,  a helyszín adottságai és partnereink támogatása ezt lehetővé teszi az egész nyár folyamán.Akárcsak a szörf tanuláshoz használt tanuló vitorláknál, a kitesurf sportban is alkalmazunk könnyen használható és veszélytelen ún. trainer kite ernyőket,így bárki elkezdheti a gyakorlást már egészen fiatal kortól.

Balatoni szörftáborok gyerekeknek

Nálunk erre nincs lehetőség,de a kínálat is is elég nagy a Balatonon ezekből a táborokból.

A magyar tenger Szörf Clubja.

A szabadidősport egyre nagyobb teret hodít hazánkban és szövetség is alakult már a felkarolására.(Szabadidősport Szövetség)Mi is ezt az irányvonalat követjük, azaz nem a versenysportot, hanem a többséget képviseljük.Nekik kedvező árakra és megfelelő helyszínre van szükségük a szabadidő hasznos és kellemes eltöltéséhez amely esetünkben a WINDSURF és a KITESURF.

szörftábor
szörftábor

A nyári szörftáborok mindig jó hangulatban telnek, az aktív kikapcsolódás és az egészséges életmódra nevelés az alapja ezeknek a sporttáboroknak.

szörftábor
szörftábor

 

 

 

A windsurf tábor külföldön még jóval érdekesebb,mivel gyakoribb és erősebb szelekre számíthatunk. A táboraink kite oktatást is tartalmaznak,erre az érdeklődés manapság már nagyobb mint a windsurfre.Ráadásul a külföldi útjaink során a kite szállítása egyszerű és olcsó,sokszor ingyenes.Mindkét sport egyformán érdekes és ‘jó’, a legjobb ha mindkettőt megtanuljuk.egyéb, sportok kategória menü.

külföldi szörftábor túrák
külföldi szörftábor túrák

 

A csizmás kötés a haladókra jellemző és a freestyle  kategóriában használják, ahol  a trükköké a főszerep csakúgy mint a windsurf freestyle ágazatában. A táborokban az alapokat tanuljuk meg,így tanuló vagy freeride szörf és kite felszreléseket használunk.

A vártnál jóval nagyobb érdeklődés mutatkozott erre a bejegyzésünkre, a szörf tanulás iránt az érdeklődés nagyobb mint valaha.Bár sok ‘visitor valószínűleg a versenytársak közül került ki,javítva ezzel az oldal látogatottsági statisztikáját és ennek hozományaként a keresőkben elért helyezést is,ezért köszönjük nekik.Minden hozzászólást szívesen fogadunk. A kép címe téves ,nem Balatonkenese hanem Aliga az eredeti begépelt cím de az egyik bővítmény felülírta azt,elnézést érte : 

szörftábor Balatonkenese nyári
szörftábor Balatonkenese
Summary
Review Date
Reviewed Item
szörftábor
Author Rating
5

“SZÖRFTÁBOR – WSC – Windsurf Sport Club” bejegyzéshez 64 hozzászólás

 1. Nálunk nem lesz,de mellettünk Balatonkenesén lesz.És Balatonföldváron is lesz 2 helyszínen is.

 2. Bárcsak nálatok is lenne bentalvòs szörftábor,annyira szèp hely.

 3. A Magyar SUP Akadémia az Aliga Windsurf – Kitesurf – SUP Beach támogatója,köszönjük.
  SUP bérlés a Balatonon
  SUP minden jobb szörftáborban van és ingyenes.
  MSA > Magyar Sup Akadémia

 4. Köszönjük,hogy mi is hozzájárulhattunk a szörf és windsurf sportok népszerűsítéséhez, a kedvező árak fenntartását a jövőben is támogatni kívánjuk : MWA > ‘a windsurf mindenkié’.szörftábor balaton

 5. Továbbra is a google 1. helyén Magyarország ‘LEG’olvasottabb szörftábor tanácsadó oldala.
  szörftábor 2017 Siófok

 6. Köszönjük a tábor tanácsokat, Kenese tűnik a legjobbnak a közelben. kód : szörf38b.

 7. Szia, a hétvégi bejárós táborokban lehet, ha a szél megfelelő.

 8. a tábor a szörf ès a windsurf szavak mesteri kombináciòja Seo szemmel. Nem rossz.

 9. SUHANJ! szörfön,kiteon,suppon,mind1 csak ne gèpet nyomogasd…

 10. Olyan jó ,hogy végre van egy ilyen kiteos szörfös hely megint mint régen a surfbeach volt.Bár minket a kite érdekel „szmájli”)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Optionally add an image (JPEG only)