Szörfiskolák | Szörfiskola | Szörfiskola Balaton

SZÖRFISKOLÁK | SZÖRFISKOLA BALATON

szörfiskolák
szörfiskolák
Written by: A Magyar windsurf portál
Date Published: 03/18/2017
4.5 / 34 stars

Jelenleg a legnagyobb magyar szörfiskolák adatbázisa a http://www.windsurf-iskola.hu oldalon található, a többi nem hiteles vagy pénzt próbálnak kunyerálni a megjelenésért. Aki szörfiskola után keres a Balaton vagy Velencei -tó környékén az a windsurf-iskola.hu-n vagy a google-on keresztül fogja megtalálni a számára legközelebb lévőt vagy a legkedvezőbbet.De a windsurf.lap.hu is hiteles forrás és szintén nem kéregetnek a megjelenésért. Egy adatbázis csak akkor lehet hiteles ha nem pénzfüggő,tehát nem reklámoldal, hanem valódi adatbázis ami minden adatot tartalmaz az adott témában.Tehát  a  legnagyobb SZPONZORÁLT HIRDETÉSEK oldala nem egyenlő a legnagyobb magyar szörfiskolák adatbázisával. A passzív profitszerzés és az átfogó hiteles adatbázis létrehozása két külön kategória.Az utóbbi a vendékek javát szolgáló valódi munka,a reklámbázis pedig önérdek.

szörfiskola balaton
szörfiskola balaton

 szörfiskola Balaton

A Balaton déli oldalán számos szörfiskola közül választhatunk,ezeket a fentebb említett szörfiskolákat összegyűjtő oldalakon találhatjuk meg illetve a keresőben. De  a Balaton északi oldalán is működik 1-2 szörfiskola,jóval kevesebb mint a déli oldalon,valószínűleg azért ,mert a Balaton északi oldala nem optimális a szörf tanulásra sem a szélirány sem a vízmélység tekintetében.Kiemelten a szélirány az alapvető probléma az északi oldalon : 90%-ban a Balaton közepe felé fúj a szél ami kifejezetten veszélyes…ezért van nagyjából 5-ször annyi szörfiskola a déli oldalon.

Így aki valódi adatbázist keres vagy ott akar megjelenni, az a fent említett 2 oldal közül tud választani,más lehetőség nincs a magyar weboldalak között jelenleg és sajnos.

szörfiskola balaton,Siófok,szörfiskolák
A képre kattintva a valódi adatbázisra vezet a link – szörfiskola balaton,Siófok,szörfiskolák. Hamis és fizetett reklám ‘adatbázisok’ kérjük kíméljenek.

szörfiskola

A Balaton déli oldalán a legtöbb partmenti nagyobb településen található szörfiskola,ezek a strand területen kívül,mindig olyan helyszíneken működnek ahol nincsenek fürdőzők.

Kamubázisok – megtévesztő reklámoldalak valódi szörfiskola adatbázis helyett

A szörfiskolákat a Balaton és egyéb kisebb tavak körül több honlap is összegyűjtheti és ha ez a gyűjtemény teljes és hiteles akkor akár adatbázisnak is nevezheti.A pénzbeszedő oldalak pedig egy másik kategória,itt a cél nem a vendégek hiteles tájékoztatása hanem az egyéni érdek.Ezért ezeket reklámoldalaknak kell nevezni.(a vendégek nem szeretik a reklámoldalakat csak a valódi keresési eredményeket,fizetett közvetítőkre semmi szükség.)

Statistics for szorf-iskola.hu (2016-07) – urldetail

Sttistics for: szorf-iskola.hu
Last Update:
Reported period: Month Jul 2016
Summary
Review Date
Reviewed Item
A legnagyobb magyar szörfiskolák adatbázisa
Author Rating
5