SUP jóga Balaton | A véletlenül született vitorlatípus

NAISH CHOPPER L 4.7 2013 TEST – úgy tűnik ez a téma túl speciális és nincs rá közönség ezért kiegészítjük a SUP jóga Balaton manapság divatos ‘sport’ vagy mozgásforma optimalizásával is.A vitorlateszt és története a kép alatt olvasható

SUP jóga Balaton
SUP jóga Balaton

 

 

  1. Amikor Angulo eltörte a NAish Force árbócának felső 40-50cm-ét és tovább szörfözött,egy új,kompaktabb vitorlaformán kezdett el gondolkozni.A következő évben megjelent a Chopper,ami annyira ultrakompakt lett,hogy egy 370cm-es árbóccal a sorozat mind a 4 mérete használható.Ez egy jelentős újítás volt és nagy beharangozást is kapott,sokan várták a visszajelzéseket.Azóta már meg is szűnt a gyártása 2015-ben ,így csak 2-3 évig élt.Hogy miért nem folytatták a gyártását azt nem tudjuk,a teszteken jól szerepelt,bár sosem győztesként került ki.Mindenesetre a SUP jóga Balaton címkére még megfelel a poszt hamár a Chopper elbukott.
    A CÉG íGÉRETE 
    Ebből a vitorlából egy fél négyzetméterrel kisebb elég a kategóriabeli többi vitorlához képest.Egyedülállóan gazdaságos megoldás : nem kell több árbócot vásárolni,elég 1db 370-es.A vitorla több erőt közvetít mint a Force ,miközben kezelhetősége végtelenül könnyed marad.


    Sajnos időközben mi is behódoltunk a sup jóga vagy yoga divatirányzatnak a Balaton parton,félreértés ne essék,továbbra is a kitesurf és windsurf sportok fényévekre megelőzik véleményünk szerint a sup és a hozzá kapcsolódó különböző divat tevékenységeket de haladunk a tendenciával,így a következő kép is ehhez kapcsolódik : a remek sportoló épp leszelfizi magát erről  a tekintélyt parancsoló tevékenységéről és tehetséges  kutyáját majd rögvest feltölti mindenhova és várja a hamis elismeréseket és lájkokat :

szelfi sup dog zen yoga kurzus
szelfi sup dog zen yoga kurzus

És még egy ennél is remekebb kép a SUP – DOG -ZEN – KUNDALíNIKíGYÓ – YÓGI – MESTERKURZUS tevékenységről,le a kalappal előtte :

sup jóga
sup jóga

Éljenek sup szelfisek ,de most valódi téma következzen :

MOst pedig térjünk vissza a valódi sportokta : a windsurf -re,ami egy nagy kihívást jelentő valódi komoly sportág. Azon belül pedig a vitrolákra,ahol van valódi különbség a teljesítményükben :

A TESZT
Első benyomásra amikor a vizen teszteljük a vitorlát olyan érzésünk támad mintha egy gyerek vitorlával lenne dolgunk,annyira könnyedén kezelhető és annyira rövid a luff.És a könnyed érzés mögött mégis ott az erő : amint szelet fogunk a vitorlával érezzük,hogy egy húzós, direkt vitorlával van dolgunk.Az alsó széltartományban erős, de végsebességben már nincs az élmezőnyben.A rövid kompakt formájának köszönhetően a vitorla kezelése kiemelkedően könnyednek érződik.Élesedni nagyon jól lehet vele és ‘pöffös szélben is kifejezetten jól működik.Anyaghasználata még a megszokott Naish minőséget is felülmúlja,a cég minden újítást beletett.
ÖSSZEFOGLALÓ
A vitorla a Windmag francia hiteles magazin tesztjén a következő tulajdonságaira kapott maximális (10) pontszámot :1.Könnyen kezelhetőség 2.használható széltartomány
És amiben csak 8 pontot kapott : 1. Neutralitás -(a vitorla kissé előre húz,tehát nem neutrális) 2.És meglepően a sok dícséret ellenére az általános menetteljesítményre is csak 8 pontot kapott,miközben a Naish Boxer 10-et ! És az összesített pontszámban is a Boxer 2 pontot rávert. Talán ezért is szűnt meg? Nem tudjuk, de azért a mezőny első harmadában végzett mindig és ma már mint kifutó modell kedvező áron is megtalálható néhány helyen.naish

http://www.dailydose.de/private-kleinanzeigen/detail.php?siteid=216264   160€

szörf vitorla,NAISH CHOPPER L 4.7 2013 TEST
szörf vitorla,NAISH CHOPPER L 4.7 2013

Képbeküldő : Feltöltés :  Beküldött képek (db) : (2). Moderálásra váró képek (db) : (2). Jóváhagyott képek (db) : (0).Kategória : sup / alkategória : jóga / helyszín : Balaton,Siófok.Sportág : Stand Up Paddle,állószörf,állva evezés.

sup
SUP képbeküldő
sup jóga balaton
Jedilovagok harca vizen – JEDISUP
SUP jóga Balaton
SUP jóga Balaton

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
SUP
Author Rating
5

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Optionally add an image (JPEG only)